Ons verhaal

Het is tijd voor Kerff! Wij zijn Petra, Peter, Claire en Rob, samen zijn wij de drijfveren achter Kerff. Een familiebedrijf dat al jaren vakkundig zorg draagt voor de financieen, makelaardij en bewindvoering van onze klanten. Onze organisatie is er voor zzp’ers, kleine en grote bedrijven .

Een gezamenlijke passie van Petra en Peter heeft uiteindelijk geleid tot het ontstaan van Kerff. In 2016 zijn wij uitgegroeid tot een bureau dat verschillende financiële diensten aanbiedt, met een specialisme op grensarbeid. Bij ons staat de klant voorop. Onze aanpak met persoonlijk advies, vakkundige kennis en natuurlijk het bekende ontzorgen is de basis van ons succes. Met onze diensten en advies stimuleren wij (startende) ondernemers zodat zij bezig kunnen zijn hun core-business. Samen komen we verder. En daarom het is Tijd voor Kerff.

Wij ontvangen u altijd met een heerlijk kopje koffie en adviseren u vakkundig. Wij ondersteunen u met uw belastingen, bedrijfs- en loonadministratie, bewindvoering en bij het kopen of verkopen van uw huis. Ontzorgen is hierbij ons belangrijkste speerpunt. Op onze website kunt u veel informatie vinden, echter aarzel niet om persoonlijk contact met ons op te nemen, wij helpen u graag!

Wij zien u graag bij Kerff,

Petra, Peter, Claire en Rob

Werken bij Kerff?

Samen gaan we de uitdaging aan voor het beste resultaat

Kent u de andere diensten van Kerff ook al?

Makelaar
Veilig en thuis

Een toekomst in een nieuwe woning? Dat is het ook Tijd voor Kerff. Of het nu gaat om het verkopen van uw huidige woning of het begeleiden in de koop van een nieuwe. Kijk ook eens bij ons woningaanbod. Onze kracht is dat wij verder gaan dan een traditionele makelaar. Wij zijn financieel adviseurs en kijken naar het totale aspect.

Financiën
Wij zorgen voor u

Belastingaangifte tot financiële administratie voor particulieren en bedrijven. Advies en begeleiding op financieel gebied zodat u kan doen waar u goed in bent. Ons specialisme in grensarbeid. Werken in Duitsland, wonen in Nederland? Of wonen in Duitsland en werken in Nederland? Dan is het Tijd voor Kerff.