Samen werken maakt je sterk!

Als u besluit om uw administratie zelf bij te houden, maar geen idee waar u moet beginnen? Een goede administratie is de basis voor uw btw-aangifte. Hiervoor zijn bepaalde voorwaarden wat betreft behouden en bewaren opgesteld vanuit de Belastingdienst.

Wij bieden u het juiste advies, zodat u op de hoogte bent van de juiste informatie, programma’s, en regelgeving. Dit geeft u (startende) onderneming een sterke basis.

Samen werken maakt je sterk!

Zelf uw boekhouding bijhouden? Wanneer u als ondernemer zelf uw boekhouding wilt bijhouden bieden wij u het volgende aan:

  • Advies over de aanschaf van een boekhoudpakket;
  • Een uitgebreide instructie over het bewaren en registreren van gegevens, die voor de boekhouding van belang zijn;
  • Zonodig wordt telefonisch of per e-mail nadere informatie verstrekt;
  • Instructie over de in te voeren boekingen;
  • Controle van uw boekhouding;
  • Het maken van een jaarrekening.

Diverse ondernemers maken intussen gebruik van deze optie om hun startkosten bij het beginnen van een bedrijf te beperken.

Naar verloop van tijd kan de service uitgebreid of verandert worden, het groeit in feite mee met de behoefte van de ondernemer en zijn bedrijf.
Hierdoor hebben al diverse ZZPers of part-time ondernemers intussen een succesvol bedrijf opgezet met een informatief en daadkrachtig administratiekantoor aan hun zijde.

Informeer naar de mogelijkheden – om een bedrijf te straten en hoe de begeleiding in deze uitziet, u zult zien dat het niet zo moeilijk is als veel mensen denken, veel mensen dromen van een eigen bedrijf, het is makkelijker dan u soms voor mogelijk houdt.